Dragi cititori, va invit sa lecturati extrase ale unui interviu cu ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei. Istoria reprezinta nu numai trecut, ea se scrie in fiecare zi. DM (ian. 2011)

10 gânduri despre „Interviu exclusiv cu Principesa Moştenitoare Margareta a României

 1. Sa ai un tata Rege si nu un Rege oarecare ci, un Rege intelept,iubitor de tara si popor,un bun familist,un rege iubit de poporul sau chiar cu riscul propriei vieti si totusi sa nu ai dreptul sa te nasti in tara pentru care tatal Rege a jurat credinta!Sa petreci 41 de ani in exil,exil impus de o putere instalata cu forta in Romania.
  Patruzeci si unu de ani sa traesti sentimentul ca nu esti intreaga,ca iti lipseste ceva.Acel ceva era ceva sfant,definitoriu pentru fiinta ta.
  Ce i-a lipsit ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei ?
  I-a lipsit Patria!
  Acest lucru poate fi inteles doar de cei care sunt capabili sa-si pretuiasca tara.
  Cand ASR a pus prima data piciorul in patria Sa Romania,a simtit pentru prima data ca este intreaga.
  Imi sustin punctul de vedere ca in visurile adolescentei,ASR isi dorea un „Fat Frumos” dar care sa fie din Romania,sa fie roman.Dumnezeu i-a purtat de grija si i-a indeplinit visul.ASR,s-a casatorit chiar cu un „FAT FRUMOS” roman,de o inteligenta scoasa din comun,de o cultura,istorica si politica deosebita.In plus are si un nume frumos:RADU.Impreuna alcatuesc un cuplu regal minunat.Ii iubim si pretuim!

  Apreciază

 2. Nu cred ca poate fi descris in cuvinte emotia simtita de ASR Principesa Margareta a Romaniei cand a venit in tara pentru prima data.
  Ar fi interesant sa fie produs un film biografic al ASR Principesa Margareta sau al Familiei Regale.Poate ar mai atrage simpatie Casei Regale din partea Romanilor. O simpatie care o merita pe deplin.
  Pacat insa ,ca Poporul Roman a refuzat sa devin Monarhia Constitutionala. Nu cred ca ar mai fi fost acum blocajul politic.

  Apreciază

 3. Dna Mandache doresc sa va felicit
  pentru frumoasa profesie pe care vi-ati ales-o si pentru perseverenta dumneavoastra (in toti acesti ani importanti pentru decantarea noastra spirituala si regasirea romanismului identitar), in reorganizarea si stabilizarea psiho-profilului nostru geo-european – romanesc.
  V-am gasit in fotografii alaturi de Casa Regala a Romaniei inca din prima perioada a revenirii Excelentelor Lor in tara.
  Felicitari pentru medalia de recunoastere primita din partea MS Regelui Mihai, in vara anul trecut.
  ………………………………………
  Constientizand forta de informare-stocare
  a Internetului se poate spune ca ati scris
  o autentica fila de cronicareasa in istoria contemporana a patriei noastre; postarea dialogului dumneavoastra cu Principesa Moştenitoare Margareta a României
  va dainui peste generatii.
  Va multumim !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s