Mireasa, Printesa Elisabeta, actuala Regina a Regatului Unit,  impreuna cu invitatii familiilor regale europene intr-o fotografie de grup facuta la Palatul Buckingham in Sala Tronului pe 20 noiembrie 1947. Elisabeta este fotografiata fara buchet, buchetul nr. 2 fiind ratacit, primul conform traditiei a fost depus la mormantul eroului necunoscut. Sedinta foto s-a reluat o saptamana mai tarziu cand Elisabeta s-a fotografiat cu noul buchet. De atunci se fac trei buchete de flori. Ieri la catedrala Westminster buchetul lui Catherine, noua Ducesa de Cambridge, a fost lasat de sotul acesteia Printul William, Duce de Cambridge. Mireasa a iesit din Westminster Abbey cu al doilea buchet pregatit pentru procesiunea catre Palatul Buckingham.

Printesa Elisabeta, Ducele de Edinburgh intr-o fotografie cu invitatii familiilor regale la Palatul Buckingham, 20 noiembrie 1947. Cei trei baieti din fata s la d: William de Gloucester, Michael de Kent, Richard de Gloucester. Primul rand, de la s la d, incepand cu a 3-a persoana: Printesa Margaret, Marchizul de Milford Haven, Printesa Alexandra de Kent, Regele George VI & Regina Elizabeth, Ducele de Gloucester, Ducesa de Gloucester. Gustav Adolf al Suediei. Randul doi, de la s la d: Contesa Mountbatten, Ducesa de Kent, Printesa Juliana a Olandei, Regina Frederika a Elenilor, Regina Mary, fosta Regina Ena a Spaniei, Regina Ingrid a Denemarcei, Regina Frederika a Norvegiei,. Randul trei, de la s la d: ex-Regele Petru al Iugoslavie, Contele de Mountbatten, Printul Bernhard al Olandei, Regele Haakon al Norvegiei, Printul George al Greciei, regele Frederik al Denmarcei, Regele Mihai I al Romaniei.

3 gânduri despre „Nunta Reginei Elisabeta II: Fotografie de grup, 20 Nov. 1947

  1. Hristos a Înviat! Mă bucur mult să găsesc blogul dumneavoastră, a fost o întâmplare binecuvântată. E foarte frumos ceea ce faceţi şi ar fi prea frumos dacă oameni ca dumneavoastră ar face agenda presei, în locul impostorilor, iar teme fundamentale pentru România, ca monarhia, ar constitui centrul dezbaterii naţionale.

    Dar, cum spune poetul, „Adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis”. Vă urez tot ce e frumos şi bun, dv. şi tuturor celor dragi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s