Pentru Postul din 25 octombrie 2011 click aici

In cele din urma astazi in Parlament s-a decis ca MS Regele Mihai sa se adreseze camerelor reunite pe 25 octombrie, zi în care împlineşte 90 de ani. Iniţiativa aparţine PNL, care a reuşit să răstoarne azi, în plenul Camerelor reunite, refuzul iniţial dat de Birourile Permanente ale Camerelor acestei propuneri.

Casa Regala a Romaniei a prezentat presei un comunicat prin care exprima aceasta decizie drept o dovada a democratiei:

„Casa Regală a primit cu bucurie vestea invitării Majestăţii Sale Regelui de a se adresa Camerelor reunite ale Parlamentului României, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani. Revenind la tribuna Parlamentului după mai bine de şaizeci de ani, Regele se va adresa naţiunii într-un moment în care este nevoie de încredere, unitate, speranţă şi respect în societatea românească. Casa Regală consideră decizia Legislativului o dovadă de democraţie şi libertate, de clarviziune şi de simţ al istoriei”.

Reclame

4 gânduri despre „Decizie privind Discursul Regelui Mihai

  1. „Traiasca Regele,
    In pace si onor”…Ziua de 25 Octombrie 2011 este pe langa fericita aniversare de 90 de viata a Majestatii Sale Regelui Mihai I si a REDESTEPTARII nationale,dupa lungul somn al ratiunii,care a creiat monstruozitatile sociale ale perioadei terorii rosii.Romania s-a redesteptat suntem un popor al spatiului culturii si civilizatiei crestine a Europei,Il avem in fruntea natiunii,din nou la cea mai inalta tribuna,asteptam MESAJUL sa-L urmam.Traiasca Regele !

  2. MAJESTATE, POPORUL VA VREA!
    Pe 25 octombrie, cetatenii Romaniei vor fi aproape de Rege si isi vor exprima vointa in fata cladirii parlamentului. Parlamentu va trebui savalideze forma de guvernamant.

  3. Ma tot intreb de multi ani incoace, desi am doar 29, de trebuie sa fim turma de oi a unor iresponsabili, a unor ingrati, cand in tara exista atatea fete luminate si capabile. O zi extrem de emotionanta, parca o revelatie, macar pentru unii dintre noi care sunt apti sa inteleagem ca e necesar sa reinviem vechile valori. Ma bucur ca mai sunt oameni impartasesc si invoca credinte renegate si hulite de acesti fii ai pierzaniei….
    La multi ani! Traiasaca Regele!

  4. Am doar 23 de ani si sunt convins ca tinerii de varsta mea sunt prea absorbiti de banala existenta in lumea facebook-ului, a cluburilor si a chiulului pentru a intelege semnificatia discursului Majestatii sale Regelui Mihai. Mi-as dori sa vedem in fiecare zi la televizor eleganta, rafinament, respect al valorilor, modestie si noblete. In schimb mi-as dori sa dispara hahaitul unora, imbecilitatea unor politicieni, porcii care se simt bine in mocirla politicii si madame-ele lor blonde. La multi ani Majestatii sale, traiasca Regele! Faceti referendum pentru monarhie constitutionala in Romania! Nu mai vrem mizerie, vrem cultura si decenta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s