Jubileul de diamant: pranz la Castelul Windsor. Fotografie istorica (Getty Images).
Regele Mihai sta la dreapta reginei Elisabeta II, in timp ce un alt rege din Balcani, Simeon al Bulgariei sta in stanga Reginei.

Regele Mihai a fost insotit de fiica sa, Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei la pranzul regal de ieri de la Castelul Windsor. Va prezint cateva imagini ce surprind sosirea acestora la Windsor, parte a programului Jubileului de Diamant al Reginei Regatului Unit.

MS Regele Mihai & ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei, 18 mai 2012 (Diana Mandache:  Jurnal de Istoric)

(Sursa:  Getty Images)
Regele Mihai, Regina Elisabeta detaliu al fotografiei de grup cu monarhii participanti la pranzul de gala de la Castelul Windsor, 18 mai 2012. (www.royalromania.wordpress.com)

21 de gânduri despre „Regi & Regine la Windsor, 18 mai 2012

 1. Traiasca Regele si Casa Regala in Pace si Onor.
  Romania a dovedit ca nu face si nu va face parte niciodata din randul tarilor care traiesc in pace si onor.

  Apreciază

  1. Cui a dovedit ??? Ce a dovedit ?!? Tu, Olga, din ce tara esti ? Ce natie esti ? Cum traiesti ? Nu e nevoie sa-mi raspunzi, nu am calitatea sa te analizez sau verific, erau doar intrebari ajutatoare pentru tine insati. Sau nu… TRAIASCA ROMANIA IN PACE SI ONOR ! DUMNEZEU sa binecuvinteze Romania si pe toti Romanii, incepind cu Majestatea Sa Regele ! Amin.

   Apreciază

 2. Cred ca a sosit momentul sa se fac un referendum, pentru a vedea daca dorim o tara monarhica sau republica. Eu, mi-as dori monarhie.

  Apreciază

 3. Ei sunt VARFUL PIRAMIDEI , ochiul lui LUCIFER ce conduc PLANETA PAMANT …
  NOI suntem SCLAVII lor de la nivelul opt al piramidei adica OILE…

  Apreciază

 4. Sergiu::M-am nascut intr-un regat, Romania Mare si asa as vreac sa-l parasesc,cind o veni vremea, cu fruntea sus si cu imaginea harti asa cum am privit-o inca din scoala primara, inobilata de coroana stemei aflatoare pe tricolorul pe care il ridicam in fiecare dimineata in curtea scolii cintind Traiasca Regele!

  Apreciază

 5. Traiasca Maria Sa, Regele Mihai Al Romaniei! Traiasca Familia Regala Care Ar Trebui Sa Fie TRATATA CU ONOARE SI RESPECT, ca In Anglia ! Traiasca Romania ,Viitorul Regat Al PACII si ONOAREI Pentru TOTI Romanii, Din Tara si De Pretutindeni! ACESTA ESTE VISUL DE MILENII lasat Mostenire Poporului Roman De STEFAN CEL MARE “Pentru Vecii Vecilor”! AMEN!
  TOTUL ESTE POSIBIL prin Readucerea Mariei Sale, Regele Mihai AL Romaniei Si Familie Regale in Tara!
  Imi Doresc Din Inima Sa Redevenim Fiinta Nationala Care Am Fost Inainte De A Ne Distruge Bolsevismul! Ii Doresc Mariei Sale, Regele Mihai, Sa Revina In Tara Readucand Cu Sine Onoarea Si Pacea Pe Pamantul Sfant Al Romaniei! Pamantul Care A Dainuit Cu Sfintenie , in confruntarile cu Imperiile Straine, In Lupte Milenare! Pamantul care a fost Devastat de Ciuma Rosie si Stapanit Miseleste si Fatarnic PRIN TRADARE pentru cateva decenii!
  VREM TARA INAPOI SI PE FII EI ONORAND-O CA IN VREMURILE MONARHIEI!
  ASA SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!
  Cu Speranta,
  Anna

  Apreciază

  1. Multumesc Ana de aici din inim a Moldovei. Imi creste inima cind citesc cite ceva de asemenea calitate.Imi doresc sa se trezeasca poporul si sa reactioneze in consecinta.

   Apreciază

 6. Dinescu si Caramitru – singurele persoane notabile din studioul TV , la revolutie- trebuiau sa-l cheme pe Rege nu pe iliescu – am fi avut o alta viata acum , cu toata criza… Si se mai spune ca prostia nu doare… Doare tare , mai romane !!!

  Apreciază

 7. Monarhia.. singura noastra speranta împotriva coruptiei, prostiei si mai ales a …țoapelor.
  Modele cu demnitate , nu politicieni de proastă speță, fără nici un proiect serios..
  Desigur TRAIASCA REGELE SI FAMILIA REGALA !
  Mult mi-aș dori să fiu cercetător științific într-un institut de cercetare regal al României!
  Un cercetator deocamdata republican dar cu mari speranțe încă !

  Apreciază

 8. Traiasca Monarhia si familia noastra Regala ! Monarhia noastra, a dus Romania inainte de razboi pe culmea ei de glorie, respect si demnitate si numai ea e capabila sa incununeze cartea de vizita a romanilor cu acel respect si demnitate de care avem nevoie mai mult decit piinea cea de toate zilele Cred ca e singura solutie sa ne reabilitam de pe urma dezastrului nu numai economic ci si al dezumanizarii de ordin moral ,si de recuperare al vechilor traditii

  Apreciază

 9. Di n 1990 , daca am fi avut monarhie, tara ar fi fost departe, din punct de vedere economic, social dar mai ales moral…am fi avut sprijinul celorlalte monarhii europene, ale caror tari au un alt nivel de viata. Pacat !! Dragoste si deosebit respect regelui Mihai, simbol al romanilor de buna calitate si model de urmat.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.