Castelul Windsor: Regina Elisabeta II a Marii Britanii cu doi dintre monarhii veterani ai Europei, Regele Mihai avand prima sa domnie ca rege minor intre 1927-1930, iar a doua domnie intr- o perioada tulbure istorica 1940-47, fiind totodata si cel mai longeviv suveran. Regele Simeon al Bulgariei a fost intre 1943-46 rege minor, o Regenta indeplinind prerogativele monarhului.  18 mai 2012, Windsor. (DM)

3 gânduri despre „Monarhi veterani ai Europei. Veteran Monarchs of Europe

  1. Toata admiratia pt casa regala si MAJESTATEA SA REGELE MIHAI ! Trebuie reconsiderata monarhia in romania chiar si in 2012 …sa ne amintim de ACEA MULTIME STRINSA IN JURUL REGELUI spontan ,atunci in 1990 ,cind MAJESTATEA SA ,la balconul hotelului continental din cal.victoriei prin aparitia SA ,NE-A DAT SPERANTE de mai bine ,pt viitorul romaniei . Oameni , daca sinteti de buna credinta ,haideti sa ne unim ,sa respectam dorinta parintilor nostri ,sa luptam
    sa reconsideram monarhia ! Recent , un premier pasager ,oficial ,a declarat in mass media :
    intelectuali , intrati in politica !!

    Apreciază

  2. monarhia ar fi o solutie excelenta pentru crearea unui regim de stabilitate in Romania.M-am saturat de venirea la putere a tot felul de pungasi,care trebuie sa adune pentru cateva generatii,fara sa faca un lucru cat de mic si pentru tara.A disparut total patriotismul si dorinta de a lasa pentru generatiile viitoare altceva decat datorii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s