Principesa Moștenitoare și Principele Radu la Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a

În perioada 2-5 iunie 2012, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României efectuează o vizită de patru zile în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Alteţele Lor Regale vor reprezenta Familia Regală a României la evenimentele lunii iunie prilejuite de Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a .

Duminică, 3 iunie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor lua parte la un prânz în onoarea Jubileului, găzduit de comunitatea locală din Dorset. Alteţele Lor Regale vor viziona, pe 3 iunie, parada ambarcațiunilor pe Tamisa, ce va cuprinde peste o mie de ambarcaţiuni, ce vor avea la bord membri ai Familiei Regale, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale, dar şi aproximativ 30.000 de membri ai publicului larg.

Luni, 4 iunie, la invitaţia Suveranei britanice, Alteţele Lor Regale vor participa la un Garden Party ce va avea loc la Palatul Buckingham. În aceeaşi seară, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor participa la un concert jubiliar  ce va avea loc în faţa Palatului Buckingham, la Memorialul Reginei Victoria.

Marţi, 5 iunie 2012, Alteţele Lor Regale vor viziona procesiunea trăsurilor regale care va începe la Palatul Westminster şi se va încheia la Palatul Buckingham.

Un gând despre „Principesa Mostenitoare & Principele Radu la Jubileul de Diamant

  1. Coroana Romaniei si a Marii Britanii Sint legate de acceasi istorie si traditii si Singe al albastru ! Romania v-a trebui sa intelega o data pentru totdeauna ca in Romania unica forma de guvernare este Monarchia Constituzionala ! Trebuie schimbat contractul din Republica in Monarhie Constitutionala prin Referendum. ! Traiasca Regele si Regina Elisabeta II a Angliei !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s