Am citit reactiile comentatorilor liberi din presa romana despre bebelusul regal si am observat aprecieri negative, ca si cand orice eveniment jurnalistic international are legatura directa cu propria lor viziune despre monarhia din Romania. Articolele jurnalistilor despre copilul Ducelui & Ducesei de Cambridge au aparut ulterior stirii pe care m-am grabit s-o aduc in atentia cititorilor ziarului unde public articole de blog.

Nu uitati ca numai mass media internationala a creat aceasta nebunie, fara ca tanarul cuplu regal sa-si doreasca cu adevarat excesiva mediatizare.

Subiectul ramane totusi de interes, chiar daca mintea romanului se cutremura si nu intelege anumite chestiuni legate de noua legislatie britanica privind succesiunea, care inseamna puterea de adaptabilitate a unei institutii cu vechi traditii. Iar presa straina continua sa astepte evenimentul care se va produce in curand. In Romania, jurnalistii profesionisti isi scriu articolele preluand informatii din presa britanica. Cati dintre ei transmit informatii direct de la sursa? Poate ca atunci ar scrie diferit si comentariile ar fi altfel.

Astazi m-am gandit sa va prezint cateva fotografii luate in una din serile trecute in apropierea spitalului St.Mary. Era o ora cand jurnalistii se odihneau.

Viitor monarh. In asteptarea copilului Ducelui & Ducesei de Cambridge

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s