Miercuri 15 ianuarie a avut loc o noua serie de conferinte Destine Regale, un titlu la care tin in mod deosebit. Conferintele le-am inceput acum un an, in ianuarie 2013 si continuat in martie acelasi an. Aparitia cartii ‘Regele Mihai. Album istoric’ la sfarsit de noiembrie 2013 m-a determinat sa promovez cartea printr-o conferinta despre anii  de scoala ai monarhului roman. Cartea ‘Regele Mihai. Album Istoric’ este o introspectie in viata regelui, poate mai putin cunoscuta pentru marele public, prezentand interesante aspecte din perioada istorica privind Anii formatori, Ceremoniile regale si Timpul liber.

Valentin a prezentat din punctul de vedere ale istoriei arhitecturii casa celebra datorita rezidentilor sai de-a lungul istoriei, Eastwell House, locul nasterii Reginei Maria.

Fotografiile sunt cateva instantanee pe care Valentina Ganea le-a surprins si ii multumesc. Evenimentul a fost transmis si online de catre PNL tv. Multumesc de asemenea organizatorilor, Clubul Bloggerilor PNL si dl. Vasile Baescu, si nu in ultimul rand celor care au participat la acest eveniment. Diana M

Diana Mandache, Regele Mihai, Litera, November 2013 (352 pp, hardback)
Diana Mandache, Regele Mihai, Litera, November 2013 (352 pp, hardback)

Un gând despre „Fotografii de la conferinta, 15 ianuarie 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s