Postul a fost publicat initial pe websiteul meu http://dianamandache.com/revista-hola-numar-special-25-iunie-2014-video/

Ultimul numar al revistei ¡Hola! – 25 iunie 2014

In centrul atentiei acestui numar special, extrem de colectabil, sta Proclamarea lui Felipe VI ca Rege al Spaniei. Fotografii inedite luate de fotoreporterii revistei !Hola! au surprins evenimentele lunii iunie din cadrul familiei regale spaniole, incepand cu semnarea abdicarii de catre Regele Juan Carlos pe 18 iunie, apoi ceremoniile proclamarii ca Rege a lui Felipe din 19 iunie. Istoria zilei este inregistrata in fotografii. Apoi un interesant articol descrie istoria tiarelor familiei regale spaniole, una din cele mai valoroase fiind tiara Fleur de Lys, simbolul dinastiei de Borbon, denumita ‘La Buena’.

In cuprinsul revistei mai exista cateva articole insotite de fotografii cu unii membri ai familiilor regale: Printul George de Cambridge, Regina Rania a Iordaniei, Charlene de Monaco. In acelasi timp nu lipsesc stirile despre actori precum Antonio Banders, Julia Roberts sau Penelope Cruz. Este un numar special care merita atentia cititorilor.

(la video exista o desincronizare intre imagine si sunet)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s