Reintoarcerea la Balcic este etern legata de imaginea Reginei Maria. Noua carte prezintă drumul Reginei Maria de la Eastwell şi Osborne, unde şi a petrecut copilăria şi adolescenţa, până la îndrăgita reşedinţă regală de pe Coasta de Argint. Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezintă centrul lumii, fiind casa în care se reunesc personaje importante din viaţa Reginei şi din istoria regalităţii. Despre acest nou univers regal va invit sa lecturati „Balcicul Reginei Maria”, cartea pe care am publicat-o la Curtea Veche, octombrie 2014. Citind aceasta carte veti intelege mai bine paradisul faurit de Regina la Balcic atunci cand veti vizita sau revizita Tenha Yuvah-ul si gradinile sale.

Diana Mandache, „Balcicul Reginei Maria”,Curtea Veche Publishing, 22 Octombrie 2014; cartonata, supracoperta, 204 pagini, 201 fotografii (sepia, color)

 

Diana Mandache, „Balcicul Reginei Maria”,Curtea Veche Publishing, 22 Octombrie 2014; cartonata, supracoperta, 204 pagini, 201 fotografii (sepia, color) 

4 gânduri despre „Balcicul Reginei Maria

 1. Este disponibila cartea, ILUSTRATED HISTORY OF ROMANIAN AERONAUTICS 1909-1948 Editie limitata, bilingva. Format A4, 268 pagini, 434 fotografii alb-negru. Anexa1: index alfabetic, Anexa 2: glosar de termeni romanesti folositi in textul in limba engleza, Anexa 3: tabele cu seriile de fabricatie si imatriculatia avioanelor din dotare. Cartea poate fi achizitionata de la autor.

  Apreciază

 2. Doamna Diana de ce Casa Regala sta in preajma unor mafioti ?
  Nu pierde respectul populatiei ?
  Doamna Diana de ce s-a falsificat asa mult din istorie ?
  Nu am intalnit un stat din partea civilizata si mai moderna Europa,S.U.A.,Canada si Adia fe la Oceanul Pacific
  in care sa nu se cunoasca in amanunt istoria si profesorii sa se certe. In Romania gasesti profesori care tin cu dacii,profesori care tin cu slavii,profesori care tin cu roma ,profesori care tin cu Balcanii si turcii dar ce nu gasesti.
  E culmea ! Nu va fi niciodata o viata normala intrucat copiii sunt ametiti de atatea teorii.Ca daci,ca romani,ca balcani,ca slavi… E minciuna foarte multa si parca intrata in sange. De ce ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s