Meditati si ganditi-va la urmatorii ani. Acum 25 de ani comunismul a cazut, mentalitatile mai greu se lasa schimbate, dar putem sa limitam accesul la putere al unui sef de stat de stanga. Pana la organizarea unui referendum privitor la forma de guvernamant a Romaniei – pentru monarhie sau republica – folositi-va de drepturile pentru care unii au murit in decembrie 1989. In Piata Universitatii se striga la inceptul anilor 1990:  „Nu mai vrem nici un pic presedinte bolsevic!”, „Pacat de sangele varsat. Jos comunismul!”, „Regele si Patria!”, „Monarhia Salveaza Romania”. Au fost idealuri, oare au murit? Diana Mandache

Click aici pentru a privi fotografiile de la inceputul anilor 1990 si nu votati pe continuatorul ideologiei iliesciene

PS E ceva putred in Danemarca, un patrulater (parca e rosu sau nu vad bine si cineva a uitat o ‘cheie’ pe el) cel putin ciudat al intereselor: Victor Viorel Ponta- Corneliu VADIM Tudor – Emil Constantinescu [sic!] – Dan Diaconescu & Co (restul)

PPS pentru cei ce nu stiu Cheia a fost simbolul electoral al Conventiei Democrate. Reprezentantul ei, Emil Constantinescu a castigat alegerile prezidentiale in 17 noiembrie 1996 contra lui Iliescu, acum 18 ani.. astazi e doar o dezamagire prin alianta/sustinerea fie ea si efemera a candidatului PSD.

Lasă un comentariu