Vreau sa respir aer curat de multi ani in Romania si parea fara speranta. Ceea ce vad de cateva luni este semnul unei reale schimbari, care sper sa continue in mai multe domenii. Pentru ca exista o coruptie generalizata de aceea vin si multe cereri dinspre DNA. Nu pot insa sa inteleg pe jurnalistii & politicienii care plang de mila unor corupti stiuti dar ramasi de neatins pana acum. Iar parlamentarii Romaniei, e rusinos … vor sa-si intareasca imunitatea, ca si cand ar exista o deosebire intre oamenii care i-au ales si cei care-i reprezinta in Parlament. Nimeni nu-i mai presus de lege. Parlamentul asa cum arata ar trebui dizolvat si facute alegeri anticipate. Lucrurile nu se vor schimba peste noapte din cauza metehnelor de a da si a aranja ale multora. Noroc cu noua politica (sustinuta de interesele americane si europene in zona) de desfiintare a oligarhiei corupte, a unei asa-zise elite si a urmasilor ei, care stau cocotati in varful unor institutii sau stau stransi in jurul unor clanuri. Furtul intelectual e cam acelasi lucru dar nu e intotdeauna vizibil din necunoasterea subiectului de catre beneficiari. E lamentabil cand vezi asemenea fapte.

5 gânduri despre „Aer curat

 1. ….si de ce n-am strange 1000.000 ,sau 5000.000, nu stiu, de semnaturi, sa se faca un referendum si un urma lui cu siguranta presedintele va trebui sa dizolve parlamentul.florin puchiu

  Apreciază

 2. E clar ca senatul a facut corp comun cu Sova, pentru a inchide portita care duce la….ati ghicit: Ponta!
  Atat timp cat mai exista in PNL, Blaga, Boc, Berceanu…Alina Gorghiu are o problema….nu credeti ?

  Apreciază

  1. Cred ca PNL-ul are o problema de cand s-a unificat cu expiratul PDL. Iar liderii actuali nu au suficienta charisma politica. In politica e nevoie de asa ceva, asta pe langa onestitate si fermitate, apoi mai sunt si alte virtuti dar care la majoritatea politicienilor de azi nu exista. Partidele sunt mai mult grupuri de interese, ideologia aplicata e aproape inexistenta. Se face totul pe grupuri de interese pe termen mediu sau lung, este un mod de viata extins in toata societatea. Sunt aceeasi de 25 de ani impanziti peste tot, ei si urmasii lor, cei care le continua opera.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s