Ce frumos a fost aseara! Si mi se pare si mai placut printre multe alte cerinte sa strigi numele tarii tale! Nu sunt chestii patriotarde excesive ci purul adevar. Vrem o Romanie curata, fara coruptie! Iohannis are in mana sa acum toate cartile, vrem un nou guvern cu adevarat democrat care sa organizeze alegeri parlamentare anticipate!

Actualele partide desi teoretic trebuie sa functioneze pe baza unei ideologii, in practica au adoptat mentalitatile balcanice, coruptibile, unde omul nu are valoare. Are valoare clanul si banul! Asta e tara, si din pacate in 2015 este mai rau decat in 1990, atunci erau doar neo-comunistii si securistii acum sunt mult mai multi devoratori de tara, pe langa cei mentionati mai inainte. Astazi sunt deja formate clanuri de interese, coruptia e generalizata, au lasat tara in metastaza!

De aceea ce va urma va fi greu si se va rezolva in cateva decenii, dar pana atunci putem face ceva pentru tara asta daca suntem lasati sa construim! Pentru unii e prea tarziu, pentru altii e la momentul potrivit, vom vedea ce va urma ..

Ceea ce vreau sa vad sunt fețe noi, si va rog fara jurnalisti, pe ei sa-i lasam sa-si faca meseria. Am vazut pe cineva propagand numele lui Moise Guran, mai in gluma mai in serios. Sa-l lasam la ‘Biziday’, locul cel mai potrivit.

E nevoie de expertiza reala si de politicieni care sa refaca ideologiile de partid, sa le puna in practica pentru a curata sistemul de nonvaloare, coruptie, micime, invidie. Invatati sa fiti demni, fara metehne comunistoide-securiste cu injunghiatul pe la spate, fara copiute si copiatori, fara plecaciuni si fara mentalitatea de oite! Puteti sa fiti demni, sa ganditi singuri, sa spuneti lucrurilor pe nume, aveti curaj sa spuneti ce ganditi! Si mai exista respectul! Personal imi doresc sa pot sa-mi fac meseria si sa pot progresa. Din pacate Romania a involuat cu efecte vizibile … DM

Cateva fotografii din seara de 4 noiembrie de la Piata Universitatii, agora tineretii si maturitatii noastre!

Photo credit DM