Hello! Aseara am primit o fotografie dintr-un album al matusii mele. Eu sunt, dar cu ceva timp in urma, la cafea atunci cand poti medita in tihna diminetii. M-am gandit s-o postez pe jurnalul meu online. Dar sa revin la o scurta retrospectiva a publicatiilor mele.

1-c-001-e1451466706582

2015 a fost un an bun, m-am bucurat ca mi-am putut indeplini cateva dorinte. Multe inca asteapta sa se implineasca. Volumul „Cotroceniul regal„, apoi expozitia si studiul despre „Masti mortuare regale„, precum si „Bratara Principesei Maria de Edinburgh„, o piesa unica din perioada victoriana, au stat in prim plan. Dar atentia mea s-a indreptat si catre suverana Regatului Unit, cu o prefata intitulata ‘Elisabeta a II-a, simbol şi model monarhic’ la editia in limba romana a cartii lui Andrew Marr.

Am studiat, pentru ca este lucrul cel mai frumos, mai stabil, cel care-mi hraneste spiritul intr-o lume intoarsa pe dos. Apoi am ajutat pe cei apropiati, cat am putut de bine. Mi-am dat seama apoi ca prietenii sunt foarte putini. Deobicei lumea isi doreste tot felul de lucruri materiale, dar cred ca sanatatea este lucrul principal in viata, cea care sustine restul faptelor noastre. Pentru mine viata are valoare si apreciez fiecare moment al ei. Doresc sa ma bucur mult mai mult in noul an 2016, alaturi de familie si prieteni!  DM

Si atunci spun Bye Bye 2015  – Welcome 2016!

 

2 gânduri despre „Bye Bye 2015! Welcome 2016!

 1. Dragä doamna Mandache,
  sänt chiar la fel de pärerea dumneavoasträ. Si la mine este la fel. Prieteni si prietenii bune sänt putini, dar si au rämas. Am avut sie eu unele succese mici, nu asa de mari, ca la dumneavoasträ, dar asta nu este foarte important Important este sä fim sänätosi, fiindcä sänätatea nu poate cumpära omul, din päcate nu. Si asta o spun, fiindcä aproape zi de zi, mä confruntä in activitatea mea ca angajat in mediul de sänätate si farmaceutic. Foarte multi oameni vor sä fie bogat si sä aibä cät de mult. Pentru anul 2016 imi doresc numai sänätate. Pare lapidar si simplu, dar este adevärat Lucruri materiale poate sä facä omul cät de mult vrea, dar cine are grijä de ele, dupä ce a´murit. A scrie o carte este pentru mine, cä rämine, pentru viitorul oameniilor. Si eu am scris cärti, articola, pentru a rämine oameniilor.
  Eu vä doresc dumneavoasträ si sotului dumneavoasträ multä multä sänätate, bucurie, succes si implinirea visurilor voastre, pentru un viitor strälucit.
  LA MULTI ANI 2016 – WELCOME 2016 – GESUNDES, NEUES JAHR 2016
  Cu drag, Dietmar Melzer
  -Deutschland/Germany/Germania-

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s