ASR Principele Radu si-a prezentat  cartea ‘Provizoratul istoric’ de curand  la Oradea, la eveniment fiind invitat si  P.S. Virgil Bercea, Episcop greco-catolic de Oradea.

«Provizoratul istoric» este o carte care nu produce atât de mult optimism, ci este un mare semn de întrebare. Scopul cărţii nu este să descurajeze, ci mai degrabă este un fel de moment de rătăcire care vine dintr-o proastă înţelegere a ceea ce reprezentăm ca naţiune”, şi-a început principele Radu prezentarea celui mai recent volum de publicistică pe care l-a semnat. Pentru mai multe detalii click aici

3 gânduri despre „'Provizoratul istoric' de Principele Radu

 1. Prezenta la lansarea cartii „Provizoratul istoric”,a PS Episcopul greco catolic de Oradea – Virgil Bercea,ne-a umplut sufletul de bucurie.PS este simbolul martirajului greco-catolicilor in lupta anticomunista si pentru salvarea Monarhiei in Romania.Un moment scurt de reculegere in memoria celor inaltati la cer.

  Apreciază

 2. Traim un „provizorat” prea lung! Ar fi trebuit sa se termine si la noi aceasta in 1990…

  Oare cat va mai dura? Vom muri si noi, cei care mai stim adevarul istoric de la parinti, si gata! Nu va mai fi nici o sansa.

  Franco, a fost un dictator rau! Dar oare cum trebuie sa fii cu comunistii-cei mai sangerosi oameni ai planetei? El si-a salvat tara de talpa ruseasca. Foarte multi – oameni in varsta nu copii, nici comunisti – marturisesc ca ei au trait o dictatura SUAVA! Au fost liberi sa faca orice inafara de politica. Oare ce este pe lumea asta mai rau decat politica?

  As vrea sa stiu daca pot ajuta cu ceva, popularizarea Familiei noastre Regale printre Romani – SINGURII OAMENI CARE NU NE-AU FACUT DE RAS! As fi bucuros sa va fiu de folos, voluntar.

  Primiti respectul meu,
  Alexandru Toma
  http://alexandrutomascervesy.wordpress.com)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s