Familia Regala a Romaniei – Comunicat de Presa

ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei alaturi de autor acordand autografe, 31 mai 2012, Bookfest
Sunt cateva momente de bucurie (Diana Mandache)

ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei, autorul, in imagine ASR Principele Radu, istoricul Adrian Cioroianu, ES Doamna Libby Gitenstein, sotia ambasadorului SUA
ES Doamna Libby Gitenstein, sotia ambasadorului SUA, alaturi de noi la lansarea cartii „Patrie si Destin”, Bucuresti 31 mai 2012
ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei, Diana Mandache acordand autografe. Alaturi de mine  este Irina colega mea de liceu… Ce frumos!
ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei si Diana Mandache, Bucuresti 31 mai 2012, Bookfest.
Cateva cuvinte pentru presa

La lansare au vorbit: Doamna Mihaela Morosanu, Editura Litera; Autorul, Diana Mandache; Adrian Cioroianu, Decanul Facultatii de Istorie, Universitatea din Bucuresti.

Au fost alaturi ASR Principesa Mostenitoare a Romaniei, ASR Principele Radu al Romaniei. In randul publicului a fost prezenta ES Doamna Libby Gitenstein, sotia ambasadorului SUA. O intalnire foarte placuta a fost cea cu doamna Marilena Rotaru.

Blogul ASR Principelui Radu

Mass media din 31 mai: RFI, Realitatea, DigiTv, Agerpres

Realitatea , Agerpres, Romania Libera, Ziarul de Constanta, Asturi.as

Interviu oferit d-nei Régine Salens pentru blogul sau

http://erhj.blogspot.ro/2012/06/new-book-launch-crown-princess.html

http://www.daciccool.ro/timp-liber

http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/126441-Comunicat-de-pres-Editura-Litera-Litera-la-targul-de-carte-Bookfest-2012.html

http://www.revistabiz.ro/a-aparut-patrie-si-destin-o-biografie-a-principesei-mostenitoare-a-romaniei-592.html

Standul editurii LITERA se afla in Pavilionul C2 

http://www.ziarulring.ro/stiri/42429/principesa-margareta-a-romaniei-la-bookfest

Evenimentul central al celei de-a doua zi a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2012 a fost lansarea cărţii biografice „Patrie şi destin. Principesa moştenitoare a României”, de Diana Mandache.
A doua zi a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2012 a consemnat lansarea volumului „Patrie şi destin. Principesa moştenitoare a României”, care poartă semnătura istoricului Diana Mandache. La acest eveniment – desfăşurat la standul Editurii Litera – au participat principesa Margareta a României, care a fost însoţită de principele Radu, şi istoricul Adrian Cioroianu. „O admir foarte mult pe principesă şi de aceea nu pot fi decât subiectiv. O admir pentru ceea ce face, pentru umorul său, mai puţin accesibil pentru cei care o întâlnesc la un târg de carte, pentru cartea sa de bucate regale, pe care a lansat-o vara trecută şi care a fost un succes de librărie”, a spus fostul ministru de externe. Principesa Margareta a României a acordat, alături de Diana Mandache, autografe pe volumul proaspăt lansat.

Fotografii Agerpres

http://www.royaumedefrance.fr/201206185721/biographie-de-la-princesse-margarita-de-roumanie-entretien-avec-diana-mandache/

http://www.cotidianul.ro/doua-femei-celebre-doua-destine-187392/

Adevarul, 26 sept. 2012 (prezentare scoasa din context)


6 gânduri despre „Instantanee de la lansarea cartii „Patrie si Destin. Principesa Mostenitoare a Romaniei”

  1. Catalina Ion Danila: „Am citit cartea si e atat de frumoasa. E mai mult decat o carte, este un document, o bijuterie. E foarte documentata si foarte bine structurata dar in acelasi timp asa de cursiv povestita si usor de citit. E pe intelesul tuturor. Era imperios sa apara si iata ca a aparut. Iti multumesc mult ca ai scris aceasta carte si sunt foarte fericita ca am citit-o. Catalina Ion Danila, artist ceramist”

    Marilena Rotaru:
    „Felicitari din nou. Am citit aproape toata cartea. E superba si extrem de necesara.(…)”

    Ionescu Marius:
    „Cartea e absolut superba se citeste pe nerasuflate, nu o lasi din mana e intr-o prezentare exceptionala cartonata numeroase poze alb-negru si color iar continutul e extrem de interesant, va recomand cu caldura tuturor lectura placuta (…)”

    Aurel V. Zgheran:
    „Stimată doamnă Diana Mandache,
    Sunt la curent cu unele dintre preocupările dumneavoastră. Vă felicit sincer şi călduros. Vă mulţumesc pentru că aţi scris minunata carte. Cine îi vede prezentarea nu poate decât să se bucure şi să vă laude. Abia ateaptă să o aibă şi îl încearcă întrucâtva sentimentul prietenesc şi de bună credinţă, al unei păreri de rău că nu a scris-o el. Nu toţi izbutim, însă, astfel de lucruri formidabile şi bine că sunt cei care pot! Frumos şi admirabil! Întreaga mea afecţiune!”

    Stelian Rotaru:
    „Va asteptam cu drag la o lansarea la Brasov. Am convingerea ca va fi un deosebit succes. Nimic fara Dumnezeu!”

    Apreciază

  2. Am cumpärat si am primit aceastä frumoasä carte, despre M.S. Principesa de coroanä Margareta a Romäniei. Cartea este foarte frumoasä, bunä, reusitä. Multumesc M.S. Principesei Margareta a Romäniei si autoarei acestei cärti frumoase doamnei Diana Mandache.
    Vä transmit mult succes, sänätate si multe bucurii, pentru un viitor strälucit.
    Multe complimente de bine si sänätate…..
    Cu drag,
    Dietmar Melzer
    -Deutschland/Germania-

    Apreciază

Lasă un comentariu